porumbeideagrement
1161 poze   135269 vizite

STANDARDUL RASEI VOLTAT INDIAN

Standardul englez
Puncte albitraj:
1. Coada 20pct
2. Postura 20pct
3. picioare, incaltatura 10pct
4. piept,gat 10pct
5. spate 5pct
6. cap / ochi 5pct
7. Mot 5pct
8. aripi, Zboruri 5pct
9. penaj 5pct
10. Condiția 5pct
11. Culoare 5pct
12. dimensiunea corpului 5pct
Total puncte 100

DESCRIEREA

1. Coada - 20 puncte

Coada ideala trebuie sa fie completa, rotunda, în poziție verticală la aproximativ ¾+cerc. Coada nu trebuie sa fie prea plata, nici prea scobita , dar cu o formă plăcută, ușor concava, similar cu o farfurie. Coada se va face în poziție verticală, înclinata ușor departe de capul pasarii. Un rând dublu de pene este de preferat. Fiind amenajate corespunzător pentru spectacol, o-stratificare chiar a rezultatelor penelor, unul ascuns sub pena precedenta, similare cu "zona zoster stratificat." Penele trebuie să fie plate, largi și grele în textură (de preferat), și aliniate frumos, nu răsucite, fără spații între lungimea penelor.


2. POZIȚIE - 20 puncte
Fără atitudine buna, nu avem cu adevărat un voltat indian. Alte rase au raspandit cozi, sau fantails parțiale. Dar combinația unei cozi frumos deschisa , da "impresia de levelness" ... și cu un gât drept ......va crea un aspect unic. Poziția corectă permite cădea în echilibru armonios a pasari.

Poziție corectă este atinsa atunci când pasărea nu este nervosa, dar este confortabila și picioare sunt asejate solid pe sol, nu vârful degetelor pe sol. Deplasarea va da impresia generală de "levelness." Nu va fi una grațiosa, ușor înclinarea în sus a piptului.

Coada trebuie să se efectueze în poziție verticală, la un unghi departe de cap. Distanța dorita dintre partea din spate a capului la coada este de lungime aproximativă de un cap (ciocul nu este inclus). Mai mult, partea de sus a capului păsării va ajunge aproximativ la jumătatea cozii (permițând astfel "coada de sus", care este aproximativ egală cu lungimea de gât / cap de pasăre, când sta în mod corespunzător).


3. PICIOARE, incaltatura - 10 puncte

Picioarele sunt de lungime medie, care permit corpului păsării să fie ridicat de pe sol, oferind clearance-ul vizual în burta păsării, dar nu ar trebui să apară "întinse" în sus. În schimb, pasărea nu ar trebui să apară așezata pe sol, sau low-Crouching. Picioarele trebuie să fie solid plasate, pe pământ, nu pe degetele de la picioare. (Lungimea ideal de sub sân este de " 1 "- 1 ½", "de la sol).

Manșoanele trebuie să fie proporționale cu pasărea , oferind un aspect de o "fundație" de pasăre (a se vedea Drawing standard pentru lungime aproximativă, vizual și forma: " rotunjita" curba măturat-spate). Cele jaret sunt pentru a aproxima lungimea manșoanelor ... la jaret amestecarea în sus, în corpul păsării. Mufele sunt pentru a acoperi toate degetele de la picioare.4. PIEPT, gât și FRONTAL - 10 PTS
Piept, gat si "frontal" zona de pasăre, foarte plina, larg, și groasa în aparență, dând impresia de putere! Forma de san este de a fi plin, larg, rotund. Gâtul trebuie să fie de lungime medie, și plin (dar nu atât de plin elimină spațiul spatelui), precum și al capului și gâtului purtat cu mândrie, vertical la sol, nu ascuns, tras înapoi, sau prea lung.

5. Spatele - 5 puncte

"Spatele" este definit ca fiind zona de la baza gâtului si începutul creșterii cozii, prezintă unele spațieri. Interesul este de a avea vizual trei părți: o bară, de mijloc, și o coadă. "Mijloc", este definit prin posibilitatea de a vedea un pic de "spate". "Scurt-back" pasăre este prea strânsa, la baza gâtului și coada se uneste cu capul, sau coada prea strânsa la cap; un "lung-back" pasăre prezinta prea mult zona din spate, coada a scăzuta sau înclinata prea mult în spate


6. Capul/ Ochi / cioc - 5 puncte

Capul trebuie să fie în proporție plăcuta la pasărea, cu un craniu rotunjit (nu ciupit). Capul va fi mai mare în lungime, lățime. În toate cazurile ochii trebuie să fie atât de aceeași culoare, și fara crapaturi sau fisuri în iris7. Mot - 5pts

Motul și poziția sa pe capul pasari sunt esențiale pentru a da un aspect unic indianului, rafinat, și este un punct de finisare pentru cap, prin urmare, importanța sa. Creasta ferma de preferat, este un mic creastă, vârf, venind la un punct ascuțit. Acceptabilă este o mica creastă coajă, scobită ușor în centru. Creasta ar trebui să fie, practic, în aliniament cu linia de ochi, cioc, la partea de sus-spate a capului


8. Aripi,zboruri- 5 puncte

Patul aripilor nu ar trebui să fie evident, dar imbina armonios în coama sanului. Aripile și zborurlei vor fi efectuate în conformitate cu corpul, pentru a sprijini impresia de "levelness." Zborurile vor fi efectuate sub coada, și nu să atingă pământul. Ele trebuie să fie de lungime medie.9. Penajul - 5 puncte

O pana de voltat indian este medie in textura, nu este o pana moale. Penajul tare este de preferat in coada.

10. Starea - 5 puncte

Condiția corespunzătoare (sau nu) este o combinație de lucruri: curățenie, îngrijire, sănătate, paraziti (sau nu), etc. O pasăre ar trebui să fie atenta, sănătosa, bine îngrijita, curata și fără paraziți. De asemenea, semne de paraziti (găuri) ar trebui să fie la un minim absolut, preferat este deloc.

11. Culoare - 5 puncte

Bogat culori vibrante, curat, în orice rasa este minunat pentru a vedea. Punctele vor fi alocate în funcție de nivelul de succes realizat într-o anumită culoare, sau utilizarea unui modificator de culoare (lăptos, de culoare roșie rec, murdar, migdale, etc.). Păsările care sunt prea întunecate sau prea slab, sau ciudate la culoare, dar încă recunoscut la o anumită culoare, sau modificator, trebuie să fie prezentate cu clasa de culoare.


Culorile trebuie să fie bogate și luciose cu atât intens și se diluează păsări colorate, în funcție de culoarea sau de culoare modificatorii fiind exprimate. Exemplu: un bogat, lucios, irizat negru este de preferat pe un "gri ardezie," neamenajat negru. Un scut curat aripă pe o pasăre prescrisă sau verificala este de preferat pe un funingine (verificare fals) scut aripa. Un bogat, "migdală-nut" culoare de bază este de preferat pe o bază de culoare mai deschisa la "clasic" de migdale, etc.


Notă: În clasele de jurizare, AOC (orice culoare) nu înseamnă o clasă pasăre Mismarked. Este o clasă destinata să dețină aceste păsări în cazul în care numai unul, sau doi, au fost introduse, și nu au nici o altă competiție. Afișare Secretarul și directorul District va determina acele câteva păsări și mutați-le AOC, pentru a crea o clasă care deține astfel de cateva culori, sau mărci pentru a crea concurență, sau propria clasă. Da, o pasăre "mismarked", neidentificabila pentru a marca, de asemenea, poate ajunge în AOC.

12. Marimea corporala- 5 PTS

Părinții fondatori FIAC a petrecut mult timp dezbaterea "dimensiunea" dorită la insian. Au pus înțelepciune în Dimensiune, un ghid greutate, încurajându-ne să nu piardă sau uita de importanta a corpului în bună breeding. Solid, ferm, corp bine crescut este o realizare, și așa este mentinerea greutatii pasări noastre, menținându-l în toate proporție.

Ca un ghid, ne uitam la aproximativ 16-20ounces. Noi nu trebuie să utilizeze scale în timpul judeca. Dar crescători ar trebui să le utilizeze periodic în propriul lor program de reproducere. Judecătorii trebuie să se familiarizeze cu modul în care o pasăre se simte în mână, la anumite greutăți (Dimensiune). Organismul trebuie să se simtă solid și ferm pe o parte, bine crescut, și sănătos.

Visual "dimensiune" nu este ceea ce merge. Prea mare de o coadă, sau o pasăre prea vag-pene (astfel-apar mai mare), nu este obiectivul nostru. Organismele de nivel superior solide și reproducere spre Balanța este scopul nostru

O echilibrat pasăre 16 grame poate avea la fel de mult o șansă de a câștiga , ca o pasare de 20grame, exista si alti factori care trebuie luați în considerare în alegerea unei pasăre . Singura diferenta va fi discutată în circumstanțe neobișnuite care au nevoie de "Tie-Breakers" în judecarea pasari.

Deschalificari in expozitie:
1. O ruptură în coada --- arborii vor fi în afară la baza.
2. siret intenționată a cozii (judecătorii sunt de a utiliza bunul simț aici, de exemplu, în cazul în câteva pene sunt interconectate, le scutura afară și se continuă, în cazul în care o coadă este, evident, dantelata, în întregime sau în parte, într-o manieră ordonată, este descalificata).

3. pene coada, sau cave semnificativ strâmbe sau înclinate.

4. Ochii nu ai de aceeași culoare, fisuri.

5. Nu mot.

6. pene verde, sau smulgerea excesiva.

7. Orice, mutilați, sau pasăre murdara, bolnava.

8. semne excesive de paraziți .Informatiile sunt luate de pe situl: www.indianfantailclub.org/standard.htmThree views Indian Fantail small1 Three views Indian Fantail small1
Ed Binfet nybs champ 2012small Ed Binfet nybs champ 2012small
doc larson - Silver Grizzle Young Hen Reserve Champion at NYBS2small doc larson - Silver Grizzle Young Hen Reserve Champion at NYBS2small
imagine imagine
001 001
desc%u0103rcare
desc%u0103rcare
desc%u0103rcare (2)
desc%u0103rcare (2)
desc%u0103rcare (3)
desc%u0103rcare (3)
desc%u0103rcare (4)
desc%u0103rcare (4)


Comentarii album • 1
Madalinux 2 martie 2016  
Macar de ar fi mai multi crescatori care isi tin indienii dupa standard
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.